Yoga

Nele en Angelique van Lotus Living geven yoga voor volwassenen in Open huis.  Neem zeker eens een kijkje op de website www.lotusliving.be.

inschrijven www.lotusliving.be/reserveer-je-mat/

Aanbod

Yoga voor volwassenen

Er vinden wekelijks verschillende lessen plaats. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, een ‘open level’, zodat je telkens kan inpikken wanneer het past.

*Yogilates

Pilates gericht op het versterken van buik, rug en billen in combinatie met yoga gericht op ontspannen. The best of both worlds…

Wat is Yogilates?

Yogilates is een combinatie van yoga en pilates. De dynamische pilates oefeningen worden afgewisseld met staande en zittende houdingen uit de yoga, die gepaard gaan met een bewuste ademhaling. Een workout met zorgvuldig opgebouwde series rekoefeningen die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.
Hoe ziet een Yogilates les er uit?
We starten elke les met enkele opwarmingsoefeningen, gaan verder met een mix van pilates en yoga waardoor de spieren soepel en sterker worden en eindigen met een diepe ontspanning

*Hatha Yoga

Hatha yoga is de yogavorm die het meest bekend is en ze vormt de basis voor heel veel andere yogastijlen.

Deze yogavorm is ideaal om te starten met yoga omdat je een vaste reeks leert, nl de zonnegroet én daarnaast je ademhaling leert controleren en telkens op een rustige manier nieuwe asana’s aangeleerd krijgt.
De les heeft ook een vaste structuur: je lichaam wordt opgewarmd, een aantal zonnegroeten ronden deze opwarming af, we werken naar een piekmoment toe waar wat meer spierversterkende houdingen in voorkomen en dan gaan we een cooling down inlassen om te eindigen met een diep ontspanningsmoment. Ademhalingsoefeningen en meditatie worden meestal bij de opwarming en/of cooling down voorzien.
Je kan jezelf op elk moment uitdagen, maar ook, en vooral, je grenzen leren respecteren.

*Anthasta yoga

Anthasta Yoga werd ontwikkeld door Sanjeev Bhanot, oprichter van Yogalife. Het is een methode waarbij Pratyahara (withdrawel of the senses) wordt ingezet om volledig op jezelf te leren vertrouwen, je vrij te maken van angst en rust en ontspanning te vinden.

Door middel van een blinddoek gaan we een Hatha Yogales doen. De yogahoudingen zijn afgesteld op dergelijke les en de docent houdt alle yogi’s nauwlettend in de gaten.

Geef jezelf over aan je zintuigen en vertrouw op jezelf!

Uurrooster

Dinsdag

  • 19u30-20u30: Hatha yoga + online class

Donderdag

  • 19u00 – 20u00 : Yoga flow (enkel online class)

Zondag

  • 10u30 – 11u30: Yogilates (voor iedereen die uitdaging zoekt & halfgevorderd/gevorderd) + online class

Reserveer je mat

Tarief

Studiolessen

Proefles: € 5

Losse les: € 10

Abonnement onbeperkt 1 maand: € 85

Online Class

Proefles: € 3

Losse les: € 8

 

Team

Angelique De Paepe

  • Gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

 

 


Nele Temmerman

  • Gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance)
  • People manager pre & post payroll
  •  Dansdocent
  • Zaakvoerder Movementstudio

Locatie

Kortrijksesteenweg 216

9800 Deinze

 

Bekijk Onze Andere Diensten