Diagnostiek

U kan bij ons terecht
voor een multidisciplinaire diagnostiek.


Dit wil zeggen
dat onze verschillende therapeuten en evt. de kinderpsychiater, samen met u, de sterke kanten en de kwetsbaarheden in het functioneren van uw kind in kaart brengen om zo tot een algemeen besluit te komen. Op basis van onze bevindingen doen wij een voorstel voor een optimale aanpak en begeleiding van uw kind.

Indien er na diagnostiek op onze dienst vastgesteld werd dat therapie aangewezen is, kan u steeds kiezen voor een externe therapeut. U bent niet verplicht de therapie bij ons te laten plaatsvinden.

Er wordt in de groepspraktijk enkel op afspraak gewerkt. U kan een afspraak maken via mail: info@groepspraktijkopenhuis.be of via het telefoonnummer  09/328.70.11 (Spreek gerust een boodschap in; wij bellen u zo snel mogelijk terug.)

Na testing worden alle onderzoeksresultaten op een teamvergadering besproken en wordt een advies geformuleerd.
Tot slot wordt u uitgenodigd voor een gesprek om de resultaten te overlopen en om te bespreken hoe uw kind het best verder begeleid wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat een volledige en correcte diagnose van het grootste belang is voor een begeleiding op maat van het kind.


Wij zoeken een kinderpsychiater of kinderneuroloog

Uren en dagen overeen te komen.
Wil je graag meer info?
Stuur een mailtje naar info@groepspraktijkopenhuis.be

Groepspraktrijk Open Huis Deinze zoekt een kinderpsychiater of kinderneuroloog


Bekijk Onze Andere Diensten